Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… Målad på kartong 1984 jag var då 14år…


fann mig funnen

 

hon gick med mig

en stig så krokig

den bar dock hem

 

hon visade mig

hem till mig

fann mig funnen

 

sedan dess har

jag funnits till

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-10-10 21:31



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Dikten din går direkt in i det djupaste i mig.
2018-10-15

  Valter Örn VIP
Det underbart och livgivande att bli bekräftad av någon och att bekräftelsen kan vara ömsesidig.
2018-10-13

    Peter Söderqvist
Fyndigt om tillblivelsen.
2018-10-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek, värme och gemenskap!
2018-10-12

  DavidM VIP
Finstämda och innerliga strofer.
2018-10-11

  Fem hjärtan VIP
Underbart formulerat om att hitta sig själv!
2018-10-11

  Anya VIP
"fann mig funnen"
Vilken fin rad med psykologisk touch.

Vilken lycka att finna sig själv...tänker jag när jag läser.
2018-10-11

  M.Eta
Hitta sitt eget jag ger mycket! Bra text!
2018-10-11

  DominiQueen
YES!!! Gudinnan is back!

Underbar! Tack Bokmärks

??..•°*”˜˜”*°•.Solstråle.•°*”˜˜”*°•..??
2018-10-11

  Bodingen VIP
Wow, trodde inte det ens var möjligt, jag har alltid varit lost in space men...en dag så, då blir det en dikt!
2018-10-10

  Maria Sundelin VIP
Att hitta sig själv är otroligt svårt
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP