Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett koncept är en övergripande och bärande idé.


Livskoncept

För företag är det viktigt att ha ett koncept för sin verksamhet.

Något av en sorts marknadsplan.

Men hur många människor är det som har ett koncept

för sitt liv och leverne ?




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-10 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP