Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda jag sökte var frid

Hör du tonen,
den milda strängen
som en svala som flugit fel
rakt in i solen

Var gång du förför
låtsas jag vara en örn på flykt
under de händer som sökt liv
men funnit död

Den vidunderliga världen skymmer sikten
Och jag, är bara ett tomt skal över dina läppar

 




Fri vers (Fri form) av Maria Zena Viklund
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-10 22:07



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Starkt berörande text

Bra skrivet
2019-03-18

    Sefarge VIP
Vidunderligt
Skriftat!
:)
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund