Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den självföraktande fallgropen

det är så verkligt för mig att inte vara vacker
när du säger något annat att det automatiskt blir lögn
upplevelsen sitter så djupt rotad i min kropps fibrer
självhatet forsas ut med blodet i takt med hjärtslagen

jag önskar jag kunde se det du ser
uppleva det du gör och lita på dina ord
nu är allt jag hör bara meningslösa fraser
och jag krossar allt, gör det tillintetgjort

när ska mitt huvud sluta leka denna elaka visklek
det enda jag vill är att inte känna avsky när jag ser min kropp
det så svårt att tillåta mig själv kärlek
vill upp ur denna självföraktande fallgrop







Fri vers (Prosapoesi) av sehnsucht
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-10 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sehnsucht
sehnsucht