Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar som passerar

 

Dagar som kommer

dagar som går

jag ser naturen förändras

precis som vi gör

borta i horisonten

skördar bonden allt

som han sått på fälten

vi är också mogna

färdiga att plockas

 

Det är dags att börja gå, 

börja gå mot dalen

följa stigens fotspår

där så många trampat fram

Kärlekens väg

som bär mot lyckan

Jag känner din värme

nära mig och jag ler

detta är vi tillsammans

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-10 22:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra och fin text!
2018-10-15

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2018-10-12

  Feliaxel VIP
Finstämd lyrik
2018-10-11

  ULJO
Riktigt bra. Briljant skaldat
2018-10-11

    ej medlem längre
Höstkärlek under en av dessa vidunderliga höstdagar som bär insikten om det som Stefan Albrektsson tar upp i sin diktsamling: när det är dags lovar jag att vara där. En bra början på dagen. Vad som gäller? Är här och nu.
2018-10-11
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP