Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Viskningar I Frid

 

Jag hämtar kraft ur skogen
brukar tala till de osynliga väsen
bofasta bland mossa och lämnad slagg
ibland anar jag svaret på undringar som viskas...

Jag hämtar kraft ur skogen
platsen för lugnet och eftertanke
som enkel man inte krävande på mycket
är man vilsen i tillvaro får man svar som viskas...

Jag hämtar kraft ur skogen
ser slig som gruvarbetarna skottat
gruvhål fyllda av vatten ger forn tids bild
levd sorg samt glädje förmedla tanke som viskas...

Jag hämtar kraft ur skogen
skattar träd likaledes släta graniten
lycka är existera i detta skyddande livsrum
även i död också jag åt tvivel ge svar som viskas...

 

 




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-10 22:38



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Skogen ger
hoppas den
fortsätter
med det.


2018-10-11

  Bodingen VIP
Jajjemen, visst är det så, nästan lite magi ibland. Dock nutida smolk i bägaren är dessa förb.... vildsvin, möter man en galt på 250 - 300 kilo går man ju inte mot den och visslar på Taubes "Änglamark" precis...
2018-10-11

  Öknens Ros VIP
skogen är en källa till att hämta styrka och kraft ifrån. det är nåt speciellt med skogar, dofterna, alla träden, växter, mossa, den rofyllda tystnaden som avbryts av fåglars läten då och då.

fin dikt med svar som viskas.
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP