Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VI LÄNGTAR EFTER ETT FREDLIGT LJUS


VI LÄNGTAR EFTER ETT FREDLIGT LJUS

De vindar som blåser kan vara väldigt kalla och snåla
Just nu finns det inte någon värme att skönmåla
Vi människor kan på alla sätt och vis förstöra
I dag skulle det vara bättre att hänföra

Den längtan efter att kunna se ett fredligt stjärnljus
Är kanske långt borta men ibland finns det i våra hus
När vi tänder hoppets låga och låter det brinna lugnt
Så finns det hos oss detta som en hjärtpunkt

När vi tittar upp mot stjärnorna vi ser dess glans
Har vi då kunnat tänka var ifrån kommer vi nånstans
Är detta bara ett steg mot en bättre värld mot himmelen
Vi sliter för mödan kanske är värd den där juvelen

Till sist när vi lägger vårt huvud att vila för alltid
Då kanske vi på något sätt inte behöver denna strid
Utan kärleken ska segra var vi än befinner oss i livet
Att kunna se det vackra,det sköna är allternativet




Fri vers av Knoparemoj
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-10 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj