Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Virknål i blått

Rosendoft mot ögonlock,
frostiga kinder,
marscara och läppglans,
virkade hjärta,
virkade själ,

På en sommaräng,
intill den vackraste älv,
på ett näckrosblad av lycka flyter du.

Alfabet, himlakroppar, pyramider,
berg, dalar,
och
alla fantastiska toppar,

ovisst andas framtiden,
ostrukturerat självklart planerat balanserat.

En diamant glänser som vackrast när inte någon ser,
intill skrattet, inuti gråten,
överallt
stundtals nästan ingenstans.

I en blomsterfylld trädgård,
är det svårt, att urskilja en äkta diamant,
rosenrött, turkost i blått,
virknålar och tysta sekunder,

i min värld,
glittrar du alltid lika inspirerande,

du unika
pulserande diamant.



Tillägnad : Anna-Clara Nilsson





Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-10 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann