Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Låt mig smaka på regn

Gud, låt mig få gråta lite,
låt det regna,
inte riktigt tusen år,
men så länge det behövs,

låt mig fastna i vattenpölarna,
det ska inte vara lätt,

slit upp min dragkedja,
det är min tur att frysa nu.

Gud, snälla,
låt mig våga vara ledsen,

jag behöver inte vara rädd,
inte känna mig övergiven,
inte känna mig ensam,
men jag gör det nästan alltid ändå.

Gud, snälla låt mig våga smaka på tårar,
hjälp mig att våga landa,
så trygg i min tro,
du låter mig aldrig falla
lika djupt igen.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 125 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-10 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann