Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Julströssel

Jag ska dricka havremjölk elaka sömnlösa nätter,
och försöka bli fin,
jag börjar förstå att du inte vill ha mig,
så jag får försöka fokusera på något annat än att vilja vara med dig!




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-11 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann