Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När en vacker människa dör

fucked up inatt igen
förbannar beroendet
förbannar lovorden

glömmer sömnen igen
heroin på repeat
gömmer kniven och smiter in
ska ta vad jag ska ha
i mina fickor och vener
drar ned mössan för ansiktet
är ni redo att se vad jag är?

låter kniven ligga lätt i handen
när jag fäller bladet
jag ska skada dig älskling
jag älskar dig älskling

sitter i köket inatt igen
sliten i kroppen, jag skäms
lyssnar deppig indie från ett annat liv
så tomt så hårt så svårt
med makt över begäran
försvarar vi vårt beteende

det är coolt med pundare
om de håller sig borta
men kan ringas in som statist
när det behövs vitt

det är coolt med pundare
deras stil och misär
drömmer om dekadens
men kan inte bära upp
tyngden som medföljer

kommer in vid sju trettio
har hållit dig vaken igen
och jag minns än idag
vad din mamma berättade
hur du var för mycket för mig
men jag är för mycket nu
och om din mor kunde se nu
skulle hon be dig lämna mig

jag bjuder på beroende
jag bjuder på det jag har
mina vänner är vakna nu med
Du hade alla piller utskriva
och jag höll munnen stängd
min livsstil du applicerar
på din lilla lägenhet
i de höghus som förstört så många liv

jag är en vacker kriminell
kan nästa in dig i mitt liv
med kravet att du förstörs
av knivar och svåra frågor
som uppkommer när jag våndar

sätter er män som troféer på min hylla
visste ni inte att det är vad som sker
när den kallaste människan
blir sviken av universum
och saknaden jag finner i mig
lever vilt och uttrycks hårt
genom tjack och sex
skratt och piller
kör på utan ett mål jag kan se




Fri vers av kattdrottningen
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-11 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kattdrottningen
kattdrottningen