Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monologer och dialoger befruktar varandra

Så skönt det känns när man dels kan föra monologer med sig själv:

och att få bruk av dem i dikt och prosa;

samtidigt som man kan föra dialoger med sin goda vän;

och där både får ge och ta emot av livets nyanser !




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-11 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP