Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kompiskärlek

Att som äldre man kunna få ha en väninna att kommunicera med;

är något mycket positivt och värdefullt

Man känner kärleken och vänskapen till varandra,

och man kan tala med varandra om allt

Samtidigt känner man heller inte ett tvång att prestera något;

och att behöva visa upp något för den andra

Man får och man ger !

Man och kvinna som kamrater

En känsla som är obeskrivligt skön !




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-11 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP