Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan bara finns där

Jag behöver inte sätta ord på

den känsla av vänskap och kärlek

jag finner för dig

Jag behöver inte sätta på dig

Jag behöver inte heller sätta ord på

den känsla av vänskap och kärlek

jag känner för dig

Den bara finns där !




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-11 11:30



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Låter underbart fint!
2018-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP