Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTMOTIV - tanka

Bakom dimgardín

skymtar bleka solstrålar

försynt ljus kastas

på färgsprakande tavla

signerad av kolorist




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-11 17:13



Bookmark and Share


  Niliboy
Vackert. Har alltid önskat att jag hade talang för konst, å måla!

2018-10-11

  Poeten Salvador VIP
Här är ovanligt starka höstfärger i år
2018-10-11

  Blomma-Stjärna VIP
just solen hur dess bleka strålar glider in
bakom dimgardin - åååh - det är det vackraste med hösten!
2018-10-11

  DavidM VIP
Gillar textens stil, frekvensen rör sig från gråskalan till skarpa kulörer. Snyggt!
2018-10-11

  M.Eta
Det bästa med hösten är frisk hög luft i solsken och dessa underbara färger. Det sämsta är mörkret som kommer tidigare och tidigare om kvällen. Fin text.
2018-10-11

  Fem hjärtan VIP
Underbart vackert i höstens härliga färger !
2018-10-11

  Feliaxel VIP
Höstens färger är fantastiska
2018-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP