Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rea på rea

 

Jag!
Ligger och tänker lågt
Minnen från fångenskapen talar jämt till mig

Jag!
Lever och drömmer så lågt!
Oönskat och landutvisad på livstid

Jag!
Handlar och äter billigt
Pengarna räcker inte till nästa betalt

Jag!
Talar och skriver på ett lågt språk
Språknivån räcker inte att bli utvald till den svenska( invandare) akademin

Jag är alltid efter låga priser och rea
Mitt värde i Sverige är låga priser och rea
Mitt värde ökar bara om jag blir till en självmordbombare

Politikerna handlar inte på rea och låga priser
Politikerna gör inte sina flygresor med Ryanair
Politikerna är evig VIP även om de bajsar

Ett liv!
Ett människans liv värde!
En hel människans existens i Sverige!

Lågt och säljes på aktionen till rea pris

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2018-10-11 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP