Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Media rasar!


Dårskapens Demonkrati

Sprickan i alliansen blir allt större,
Lööf-sprickan,
nu när politiken skall
ändå in i kaklet,
eller kanske kacklet,
med gasen i botten
eller mot botten.

Vi vet att botten
skenbart är nådd
när politiken gräver sig allt djupare
i bottenslammet,
ty det finns alltid en möjlighet
att nå ännu djupare i dyngan.

Sverige verkar inte längre
vara en ankdamm
och falukorvsdemokrati,
utan en hönsgård
där  fjädrarna ryker,
medan impotenta trivseltuppar
håller koll på hönsen.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-11 12:57



Bookmark and Share


  Ida-Marianne
Jaa, Sveriges politiker har hamnat en bra bit under "klokhetsmarginalen"
2018-11-08

  Verner Forsman
Det är nästan höst, ja nästan vinter, när lööfven faller.
2018-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP