Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett plus ett är två

Ett plus ett är två
Som par kan man nog bättre må
Ensamhet är inget att ha
Nej tvåsamhet är bättre att få

Oh vilka äventyr man kan få
När man på samma stig i livet får gå
Tänk att få följas åt varje dag
Det är nog himmelriket tror jag
Och som jag hoppas att alla kan få




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-11 13:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbart skaldat om kärlek, värme och gemenskap!
2018-10-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tänk så kan ske
två kan sen bli tre!
Populärt bröllops-
telegram förr när
de var dyra att
skicka: 1003!
2018-10-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Härligt! Om ändå alla kunde få uppleva detta!
2018-10-11

  ULJO
En underbar lycka att får leva i en tvåsamhet fylld med kärlek. Få förunnat men fantastiskt för de som har det så.
2018-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP