Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tv sönder jag har massa tid.. för första gången på länge och när jag inte utmattad slocknar efter jobb så springer huvudet igen.. det är härligt och sorglig på en och samma gång...


SAknA

Sakna
Ja klart man saknar
Både den man en gång var
kanske fortfarande är om man blandar rätt
Saknar mina vänner som jag försummat älskar och egentligen alltid vill ha med
föralltidlixom
Dom där som på riktigt gillar mig som jag är och dom där som jag gillar bara för att dom är dom
de som är hemma

Men livet går åt olika håll
saker händer
förändring
försökt i hela mitt liv att bli någon som alla kan gilla fast det vanligtvis blivit tvärt om just då
konstigt stelt
viktigt att bete sig och tycka tänka och prata om rätt saker
se rätt ut
för ålder
Osv.....

Men vet ni va??
Snart 45 och tänker att det där dravlet kan jag ge fan i!

Tagit hittat kontakt med mina
Haft tid att tänka ringa skriva och träffa
alla jag saknar
( de döda svara dock inte)
och mår bättre
är gladare mer levande och känner att livet är kul på riktigt igen

Så tack alla ni
( d flesta vet inte ens att kråkan finns men kan väl säga tack ändå:)
Känns skönt att veta ni finns
Dessutom tacksam för att ni påminner mig om
vem hon den där
är
lixom




Fri vers av kråkan VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-11 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP