Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fågelsång bärs av drömmen i vindarna

 

 

i min fönstersmyg

himlars snörök

suddar konturerna

i mitt vilse utomhus

 

mina förmak och kammare

glöder av modet

hos dig

du människa                                                                                                                                                      

som vågar gå

kärlekens vägar

 

hoppet ligger i

mina knäppta händer

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-11 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg