Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan ta tillbaka allt

Jag kan ta tillbaka allt
allt kan bli mitt igen
utan minnen från dig
fri 
Jag kan glömma allt
vara utan förflutet




Fri vers av Ananas
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-11 15:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns en styrka i den tanken
2018-10-12

  cilax VIP
bra. antar att du var varse om varas tolkningsbarhet
2018-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas