Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Elsa


Religion 42

Fint råd till mig själv
när drama infinner sig
Andas djupt och lugnt

Använd ditt huvud för att
kunna leva med hjärtat




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-11 16:37



Bookmark and Share


  Niliboy
Fint diktat!
2018-10-12
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel