Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns här, när du orkar



Du står, mellan våra två
gränsande, så nära
men likt mil - åtskilda delar
letar gångar av silke
bland törnen av dagar

och jag ler, för att hjälpa
men du ser bara
skuggor i det rum som får dig
att vilja leva

Det är när ljudet, karm möter dörr
som jag vet, förstår i själen
du mår - att det sliter, drar och skriker
det känns, så illa
på din vackra, trevande
insida












kärlek













Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 202 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-10-11 18:27



Bookmark and Share


  M.Eta
Du kan konsten att finna fina metaforer i dina kärlekstexter. Fint!
2018-10-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömsint och berörande dikt, om att finnas till för en skör människa.
2018-10-11

  Carl-Johan Bachofner
Vackert Baystream.
2018-10-11

  Blomma-Stjärna VIP
"letar gångar av silke bland törnen av dagar" - Åååh!

många ömsinta och fina formuleringar
2018-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream