Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtskärande dans



Jag kan inte få dig
att älska något - som ditt hjärta
inte vill se

så snälla sluta, sluta
viska till mitt - oavbrutet
alla dessa innerligt fina slag
jag, dag efter dag efter dag
omges utav












Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 164 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-11 19:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
berör på ett djupare plan!
2018-10-15

  lodjuret/seglare VIP
Känns som om orden ligger precis på gränsen till, något som individer längtar efter, men som befinner sig precis utom räckhåll till. Likt en svärm kittlingar längs en ryggrad. Skönt att du varierar orden. De flesta söker någon sorts upprepning, men just upprepning kan även sluta med en läsarens trötthet...
2018-10-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar
2018-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream