Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vävd utställning!

Parasit- Vad du tänker dig är en parasit? Skugglandskapet, en blyertsgrå bakgrund, på overhead-duken! Och sedan på skyltdockorna, vad som verkligen är Parasiter!
Förstorade, Förskapade djur.
Som är en skapelse/prydnad, eller bara förstorad parasit på ansiktet, över ena ögat, och i övrigt på de andra skyltdockorna på olika delar av ansiktet!

Och;

En vask,där proppen är en metafor för barnets napp, och vasken låter som en bebis, men så fort man sätter i proppen, så tystnar vasken med sitt barnläte!

Och; Det måste vara svårare att utveckla matematik, att etablera matematikformler,som graffiti!?
Research och inte så mycket i nuet, som en graffitikonstnär vanligtvis är!
Utveckla i utställningen Nu, Aldrig eller Sen?




Bunden vers av Mim
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-11 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim