Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En limerick till

En kvinnotjusare från Närpes
trodde hans otrohet ej märkes
tills åt frun en da
husläkaren sa
att han hade gett henne herpes




Bunden vers (Limerick) av Tomas Karlsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-11 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP