Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

det känns
när du ser på mig
det bränns
när du tar på mig

magin
i dina fingrar
kemin
när du skingrar

alla tvivel
jag kunnat ha
på att du kan göra mig hel
på att allt ska bli bra

du och jag nu igen
som om det alltid varit så
du är min bästa vän
nu är det för alltid vi två




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-12 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP