Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är så viktigt att våga prata om det.


jag är här och på riktigt

syster som kvävdes i din tystnad
motvilligt
kanske är det din röst
som skriker inom mig

jag kan inte sluta skrika
inte ljuga
låtsas
som att allt är bra
bara lite feber

måste berätta
normalisera
för jag är inte onormal
jag är här och på riktigt

viktigt
ingen mer ska behöva dö
på grund av samhällets förakt
fördomar

andas
prata
var inte tyst
stanna kvar här med mig
så ska jag stanna med dig




Fri vers (Modernistisk dikt) av sehnsucht
Läst 481 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-11 21:03



Bookmark and Share


  HerrGanz
Det här är bra. Riktigt jävla bra. Inte bara det, det svider till i själen att du fått till orden och samhällskritiken så vackert och melankoliskt.
2019-01-16
  > Nästa text
< Föregående

sehnsucht
sehnsucht