Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstblasé




Höstens mörker bosätter sig i alla rum.
Sopar livsglädjen under matta av vissnade löv
Mössen smiter in i alla springor.
Då kylan biter runt knuten.

Minnen om blommande vitsippor
håller liv i falnande glöd.
Håller ut medan naken björk glimmar i frost.
Stjärnor smyger sig nära.

Längtar smältvattens forsar om vårens bud.
Då minnen får leva på nytt
Fågelsången påminner om
Värmen från dig












Fri vers av annapoem
Läst 204 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-11 22:34



Bookmark and Share


  Gin83
Målar fantastiska bilder
Väcker hopp och ger energi
Älskade mittenstycket

2018-10-12

  Larz Gustafsson VIP
Vårlängtan delar jag.
Fin dikt!
2018-10-12
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem