Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var god följ mina adressändringar



När du har upplevt dina första sorger,
blivit vuxen och köpt nya skor.
När de där lekarna som bara vi förstod
blivit allvar
kommit ikapp dig
satt gråa hår
så som som bara jag vet
skrämmer skiten ur dig

Då kan du väl skriva ett brev
och skrika att du saknar mig som människa
Det ska nog ta många år, för du är jävligt trög,
men bra på att nynna nostalgiska melodier,
liksom på ett glatt sätt.

Så skriv. Jag uppskattar det stort.
Eller i ärlighetens namn, det är vad jag lever för;
dagen då du saknar mig som människa.






Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 297 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-11 23:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och full av känsla!
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol