Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovisst

Vad som händer när vi dör

Ingen vet med säkerhet

Vi om den frågan krigar gör

Och de som stupar svaret vet




Bunden vers (Rim) av Salladshuvudet
Läst 234 gånger
Publicerad 2018-10-11 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salladshuvudet
Salladshuvudet