Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsmaskin!

Nästan en fröken Ur -röst säger; (Förinspelat)
Först syns en dikt, och sedan säger rösten; Denna dikt skapades den (Datum, månad) År, och klockslag!Sedan fortsätter The Show med att påpeka, att; "För att få ett personligt horoskop ställt, så behöver jag veta (Datum, månad, År, Klockslag, men även plats)

Och sedan fortsätter rösten med; "På vilken plats var författaren när hon skrev den här dikten)?

Och detta skall vara en vernissage-tillställning med Cider, och salta pinnar!




Bunden vers av Mim
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-12 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim