Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intakt

Jag vill minnas

att min biologilärare

en gång sa

att vi var sjunde år

byter ut

alla våra hudceller.


Jag hoppas det är sant.


Då innebär det

att jag om sju år

kommer ha en kropp

som du aldrig vidrört.




Fri vers (Fri form) av c.beatrice.h
Läst 321 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-10-12 18:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är begåvad! 10/10
2018-12-07

    ej medlem längre
Humor i smärta. Jag gillar det.
2018-10-12

  Verner Forsman
Avtrycken suddas sakta ut.
Inte bara i tanken. Men även i kroppen.

Det är ett riktigt intressant sätt att se på.
2018-10-12

    ej medlem längre
Upplyftande tankar som kanske kan få en att slappna av och känna att det nog blir som det ska och det är bra :)
2018-10-12

  Tomas Karlsson VIP
En fin tanke! :-)
2018-10-12
  > Nästa text
< Föregående

c.beatrice.h
c.beatrice.h