Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömhetsbevis



Känner dina avlägsna händer
som hårt river
greppa om slaktad hinna, fingrar letar
gräver - trycks djupare in
ner i de redan, av dig givna
blodiga sår som expanderar
likt kadaverdelar och sliter
karvar med trubbig yxabladsklinga
slö av ihåliga, sedan födseln
livlösa löften

och jag skriker, uppsprättad
flämtande i panik
ur punkterad överlevnad
levande död som ljudlöst vrålar
när jag inser att du ler - tätt intill viskar

Du är underbar, smakar så gott Camilla

samtidigt som jag dör, i dina
för mig – alltid tillfälliga armar









Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 282 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-10-12 12:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört levande och stark i känslan!
2018-10-15

  Janina Kaminska
Stark och berörande.
2018-10-13

  lodjuret/seglare VIP
Skall en text alls avspegla uttryck för sexualitetens mysterier, kärlekens eller förälskelsens dito. Den bör vara smakfullt dekorerad, beträda mark på ett retfullhetens stridandes fält samt smaka läsarens likt smörgåsbordets läckerheter, möjligen tävlandes i paritet med julbordet eller desserten, vad ett konditori har att erbjuda och om bakverken är 'färska eller gamla'.
2018-10-13

  DavidM VIP
Kraftfulla rader som känns att läsa.
2018-10-12

  Verner Forsman
Fint.
2018-10-12

  Verner Forsman
Du fångar känslan av att vara sårbar riktigt ordentligt.
2018-10-12

    ej medlem längre
Stark och utlevande
2018-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream