Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skröplighet

Jag ser världen precis som den är
i all sin vackra skröplighet
utsikten från mitt torn
är svårt bedårande
nu skulle jag kunna göra allt
det där jag alltid drömt om
men jag blir kvar i min fåtölj
hur många olika sätt att överleva finns det?
ögonen är större än kroppen




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-12 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP