Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte kunna älska

 

 

 att inte kunna älska

att inte njuta av det ljuva

det saknade hon mest

som att bli bestulen

 

kroppens omställning

från att ha varit het och villig

till att bli nåt hon inte kände igen

en kropp som kändes främmande

 

känslorna lika heta

men kroppen säger annat

hon vill ju bara så mycket

särskilt när längtan känns som störst

 

hjälpmedel finnes för detta

men saknaden efter det äkta

det vilda och vackra

hängivenheten och åtrån

 

ungdoms vilda begär

blott ett minne är

nu hon äldre blivit

inget är givet

 

men än hon inte ger upp

en dag ska känsla och kropp

båda vara i samma balans

en dag ska det vilda och vackra råda

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-12 14:00



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja när jag var ung kunde jag böja ett spett över snasen men nu har jag blivit för svag i armarna he
2018-10-12

  Kungskobran VIP
Ungdomens hetta det var då
dit kan man inte nå
när åren de gå
men det finns så mycket mer
om man varandra kärleken ger.
2018-10-12

  Fulbergarn
Ja, det saknas nåt, inte mycket men nåt,
2018-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP