Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barbackadans



Målar med, ur hjärtat gjuten
av dig svart och dödlig
trögflytande färg
som oavbrutet pumpar, upphetsat
två våldsamma streck
med målmedvetna fingrar
under vardera öga
Klär raffigt hölster
om höfter, kamouflerar
vårtgårdar med skottsäker dyr spets
redo att - ur kär och stridslysten lek
en gång för alla
dräpa ditt allra innersta

och le tills kinden tillfredsställt brister

när jag hårt pressar, med knän
om vardera sida - likt en krigare till häst
över din sadelmuskel. Sliter
drar din man
tyglar i mina händer - biter läppen
smackar och sparkar
slår din sida, hör revben förgås
förintas, väser befallande
med maskarabeklädd blick
likt Amors giftpilar

"Så ja, såå jaa
öka takten - du kan
spring snabbare"

och njuter till ljudet
när vilja att leva - DIN
går sönder under min tyngd som
piskar, bit för bit mitt ofrivilligt kvävda namn
ur din nakna kropp och jag andas äntligen
fria lungor som skrattar
får ditt skära huvud att brinna
av stötande, skarpladdat
med minor över våt ängsmark
som galoppoper
och jag siktar, träffar - det är JAG som penetrerar
din mur av ambivalenta stenar

Kliver av, klappar berömmande
din svettigt avhuggna hals


"Inatt är det du som får slicka
de av dina egna besegrade
smärtsamma tårar"










Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 294 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2018-10-12 18:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Våldsamt sinnlig revanschsexualitet i sin mest metaforiska och grymt njutbara form. Gillar skarpt. Här finns mycket att ta in, tolka, reflektera över..
2018-10-15

  Lars Hedlin
Helt underbart skriftat med känsla och närvaro till max! Gillas mycket! :)
2018-10-15

  Janina Kaminska
Känslointensiteten. En mångtydig, gripande text.
2018-10-13

    Max Poisé
Oj! Hör väljer du att våga töja och jag beundrar din ambition!
Böjer mig och beundrar!
2018-10-13

  Blomma-Stjärna VIP
en text som tar sin rätt att vara chockerande -

man kan också se den som ett sätt att vända på föreställningen att bara kvinnor kan våldtas -

sedan kan man förstås också läsa den som en erotisk lek!
2018-10-13

    ej medlem längre
Självfallet en svår text, en text som bryter en gräns utan att beskriva en gränssituation. Alina Reyes ligger nära till hands i tolkningprocessen, en fråga om att hävda rätten att skriva det förbjudna, utan att utmana Oshima. (Min frågeställning inte Reyes). Får man? Finns en gräns? Det är den frågan som ställs. Det är bara att svara. Mitt svar är ja.
2018-10-12

    Sefarge VIP
Kraftig egenartat angeläget skrivet!
Meetoo den våldsamma
kraften in i Meetoo förövaren
Som får smaka på sin eget
Våldsamma missbruk?

2018-10-12

  lodjuret/seglare VIP
En fruktansvärd text, känns som en piska, en niosvansad katt dansa samvetet över att vilja ha ömsom det ena eller det andra och vingla hit och dit dess emellan.
2018-10-12

    ej medlem längre
Oj! Hoppsansa :)
2018-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream