Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är länge sedan nu

Det är länge sedan nu
som jag tänkte på dig
det betyder inte att jag glömt
bara låtit min längtan vila
en stund i nuets ro

I dagarna som kommer
rader av gråaste grått
meningslösa eller fyllda
av det som måste göras
finns min vardagsro

Mitt i nästa steg jag tar
en ton, en doft, en blick
bryter rytmen i mitt liv
snubblar jag och minns
borta är min ro




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-22 18:15



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Precis så!
2018-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig i din text, visst är det så!
2018-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP