Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KALEJDOSKOP - tanka

Förväntan vilar

i höstens kaleljdoskop

inför oskuldsvitt

fallande över jorden

döljer svärta till våren

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-12 17:43



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Vackert
2018-10-15

  ULJO
I ett kaleljdoskop kan man ju spara höstens skimmer för all evighet. Bra tänkt.
2018-10-15

  Anya VIP
Fint poetat. Faller särskilt för kalejdoskopet. Mycket bra.
2018-10-13

  Niliboy
Vackert på min ära!
2018-10-13

  Poeten Salvador VIP
Rörelse i dikten. Poesi är rörelse???
2018-10-13

  Blomma-Stjärna VIP
vackert om snön som lär komma!
2018-10-12

  Öknens Ros VIP
finstämt om årstider.
2018-10-12

  DavidM VIP
Årstiderna och dess egenskaper går samman och bildar något mer i tankan.
2018-10-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text om mörker och ljus!

2018-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP