Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET VAR KÄRLEK

 

Din blick

vidrörde min

 

låste upp

stängda dörren

 

befriade

en okänd känsla

 

svävande

mot vita moln

 

min blick

vidrörde din

 

det var kärlek

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-10-15 17:41



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Befrielse
Berör i nu
Tack
2018-11-08

  ResenärGenomLivet VIP
Så underbart...man får lite pirr i magen av orden...
2018-10-20

  Anya VIP
Effektfullt med sista raden. Får mig att tänka...ÄR det fortfarande kärlek? hoppas det för diktarjaget har varit med om något mycket vackert.
2018-10-16

  M.Eta
Kärlek när den är som bäst. Fint!
2018-10-16

  Blomma-Stjärna VIP
Helt underbar kärlekspoesi! Tack att jag får ta del!
2018-10-15

  Feliaxel VIP
Fint skaldat
2018-10-15

  ULJO
Fantastiskt vackert
2018-10-15

  ULJO
Kärlek är livet. Fint.
2018-10-15

  Marita Ohlquist VIP
Mjuk och fin och alldeles underbar kärlekspoesi!
2018-10-15

  Poeten Salvador VIP
Det var närhet också
2018-10-15

  Rise Little One
Njutbara rader om kärlek som gör att själen mår bra av,
2018-10-15

  DavidM VIP
Härlig läsning att ta del av.
2018-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP