Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrålen

En ljusgul solstråle
kanar glatt in
och ställer allt tillrätta

Den möter vinden, vattnet
och jorden
och gör allt eteriskt




Fri vers av ecel
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-12 12:02



Bookmark and Share


  Niliboy
Fin bild, ja tänk vad en solstråle kan göra till glädje!
2018-10-12
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel