Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en andra gryning


varje nyfödd morgon
kan ge oanade möjligheter
bara vi ser dem
varje dag i livet
kan andas lycka
bara vi ger livet en chans
varje tanke
kan ge förundrad frid
bara vi bevarar ljuset
ett negativt sätt att leva
blir bitterhetens andetag
att ge upp är att förlora
olyckan förstora
andas istället gryningen
vid spegelblankt möte
med duvblå himmel
och vid stormkantad sky
Ge oss alla ett nytt liv
öppna hjärtan herre oss giv
så vi känner igen
blomman nära vägen
inte bara ögat känner
doften av kärleken




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-12 12:36



Bookmark and Share


  Roger Franzén Nilsson
Strålande. Vi måste välja att se det ljusa i allt mörker. Våga tro på det positiva.
2018-10-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP