Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men så här brukar väl jag inte skriva, men nu blev det så. Alltså helt ogenomtänkt.


Aldrig går det som jag tänkt därför tänker jag nästan aldrig


Så otroligt lycklig och glad för att jag stämt möte.
I en så otroligt vacker kvinnas varma sköte.

När jag plötsligt fick veta att det inställt blev.
På grund av bristande underhåll av hennes skrev.

Hon sa att hela området nu helt avspärrat är.
En kommission är tillsatt för att utreda det där.

Hon sa du är välkommen att boka senare min vän.
När jag slår upp portarna vid nyinvigningen.




Fri vers av Whero
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-20 14:39



Bookmark and Share


  Angel of love
Får en att le :)
2019-01-15

  Mona Nordkvist VIP
Så kul! Du har humor :)
2018-12-28

  Maiah VIP
Hahaha väldigt humoristiskt trots att det kan liggar allvaliga orsaker bakom denna avspärrning:-)
2018-12-21

  Syrran77
Kul skrivet med glimten i ögat :-)
2018-12-20

    ej medlem längre
Bra rimmat!
2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero