Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad gör man



Jag tröstar mig med
att jag alltid vaknar
trots svåra dagar

Jag har ju
fått mitt liv till skänks
för kärlekens skull

Så länge Givaren vill

Så mycket makt
har jag inte
att bestämma
känslan
inför varje ny dag

men att be om skydd
och en bättre framtid
för oss alla
det lyckas jag med
varenda gång




Fri vers av innakarin
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-12 14:21



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Hoppfullt och förtröstansfullt :-D
2018-10-14

  innakarin
Tack söta Marita
Trivsamt att höra
2018-10-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om livskraft och medmänsklighet!
2018-10-12
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin