Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så ock på jorden

 

 

nattröken ur din midsommarmun

tecknar din ande

mot bakgrund av älvdans

 

min handrygg stryker din kind

och tiden faller isär

 

vi träder ur nuet

på spång av lekande fnitter

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-12 17:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Svarar med en parafras
'Den som lever får scen'
2018-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg