Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄR

gränslös, tappad
fångad, underskattad
borta, hel, skakad, helt stel
fattar noll
har riktigt bra koll
svävar på moln
dränker mig i ån
största misstaget
vänder alltid på bladet
håret i dragkedjan
månen i kvarlevnad
trög i huvet snabb i benen
blodet pumpar
öppna venen
släng mig i väggen
kasta dig från balkongen
sagt det så mycket
alla kan sången




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-12 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans