Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig slippa livet

 

Solen är en tråkig tönt
Allt lantligt äckligt naturligt
Jordelivet överreklamerat
Månen död och onödig
Jag hatar att jag är till
Jag har inte bett om
att vara människa
Ve och förbannelse
över samhället och
alla bedrövliga onödiga
fula och tråkiga människor
Vad gör jag på den här planeten?
Förställning, svek, godtycke, girighet och egoism. Mobbning, cancer, sverigedemokrater.
Efter döden börjar den underbara festen.
Livet ett puppstadium att födas ur.
Världen har många väldigt svårlösta problem.
Så Gud ge mig en hjärtattack, mitt liv är helt och hållet ett pinsamt outhärdligt fiasko.
Jag ligger på mitt rum på rättspsyk och jag längtar hem. Världen skulle kunna vara en enda stor kärleksgemenskap. Varför är den inte det?
Jag tittar på rapport tills jag mår illa. Mördarriket Jorden. Donald Trump.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-12 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP