Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I löv you höst!

En helt vanlig fredag,
eller kanske ovanlig?

På promenaden lyste solen och löven dansade salsa.

Mötte en man med en liten hund.
Vi språkade en stund.

En tjej satt i solen på en bänk.
Lyssnade nog på musik för jag sa hej,
men hon hörde inte mej.

Så hemåt jag kosan styrde, och löven de yrde!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-12 20:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vardagsnära text med höstkänsla!
Bra skrivet!
2018-10-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
L öv i full fart
Ö verallt så klart
V erkligen underbart!
2018-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP