Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


blandad konfekt



på Skansen
brukar det stå en varningsskylt

MATA INTE DJUREN!

STÅ INTE NÄRA BUREN!


har alltid varit nyfiken
ibland oförsiktig men liksom alla katter
landar jag på alla fyra
lärdomar kommer inte gratis
eller med taxi

minns när barnet sträckte ut handen mot nätet
till apburen och vanten försvann :D

tycker det är märkligt och osannolikt att i det fördolda
via läsarsidan meddela sig
med läsningar i kö.
rak och ärlig stiger fram säger sitt namn
inte manipulerar och intrigerar

blandad konfekt med salta jordnötter ger eftersmak
över nätet finns ingen varningsskylt
det enda vi måste ha är sunt förnuft








Övriga genrer (Satir) av morgonstjärna VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2018-10-12 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP