Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN ÄR DIN NU

 

Den är din nu

Dikten

DE TRE ORDEN

För jag har viskat den till dej

Jag har viskat dem

men mycke tyst

Kanske

fanns där någon bredvid

Någon

som ändå hörde

Någon

som såg

När jag viskade

 till ditt fotografi

Så de är dina nu

DE TRE ORDEN

Jag kunde inte låta bli

Tog du dem

eller svävade de

omärkt förbi

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-12 22:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och fint skrivet...
2018-10-20

  Lars Hedlin
Väl skrivit med känsla!
2018-10-15

  Whero
Hoppas orden blev fångade.
Fint skrivet.
2018-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP